LEDDHEISEPORTER

Leddheiseporter fra Nederlandske Alpha Deuren er et resultat av den mest moderne designen og produksjonsteknologien som er tilgjengelig innen konseptet leddheiseporter. De er robuste og ekstremt slitesterke.

Be om tilbud

Teknisk spec

Kontakt oss

Lager varer

Bildgalleri

Dokument

HVORFOR EN LEDDHEISEPORT?

  • Lages etter mål i en rekke ulike utførelser
  • Motorer og styringer fra Europas største og ledende produsent, tyske GFA
  • Torsjonsfjærer som er dimensjonert for 30 000 åpningssykluser
  • Utmerket kombinasjon mellom isolering og lydabsorbering
  • Perfekt kombinasjon av pris, ytelse og applikasjonsalternativer
  • Portene er utformet og CE-merket i samsvar med gjeldende portstandard EN 13241.
  • Korte leveringstider og høy leveringssikkerhet
  • Korta leveranstider och hög leveranssäkerhet
  • 2 års garanti

Wicket door

Operator

T240

T400

T450

T500HF

FLEKSIBILITET ER ALT

ISO 40 leddheiseport er designet og produsert med den nyeste teknologien. Finishen er robust og detaljert som de innkapslende sluttstykkene i metall- aluminium, forsterkningsprofilene og de anodiserte aluminiumprofilene, noe som ikke kan sees fra utsiden. Fleksibilitet er alt i produksjonsprosessen. Det er en ekte multi-tasker som perfekt kombinerer pris, ytelse og tilleggsutstyr. 

Närbild på

Leddheiseporten ISO 40 er Alphas mest populære port, en moderne konstruksjon som kombinerer utmerket varmeisolering og lydabsorberende takket være deres mikroprofiler. Valget av design og materialer er uendelige, noe som betyr at porten alltid kan konfigureres perfekt for å møte dine ønsker. Mange typer innebygde vinduer samt forskjellige høyder og bredder er inkludert i ISO 40 serien, samt 12 Alpha-standard RAL-farger.

Takskjutportar från Alpha

Leddheiseporten fra Nerderlanske Alpha Deuren er robuste og usedvanlig holdbare. Gjennom og bruke ulike portseksjonshøyder på panelene kombinert med ulike høyder på topprofilen av naturlig anodisert aluminium, tilpasses porthøyden optimalt til hver åpning.   

Alpha-produktene er gjenstand for konstant og intensiv holdbarhetstesting. I disse testene åpnes og lukkes prototypene 30 000 ganger, hvoretter de evalueres av eksperter. Denne konstante oppmerksomheten på kvalitet og sikkerhet har båret frukter, og våre leddheiseporter og deres fysiske egenskaper er helt EN13241-1-kompatible og er integrert TÜV Nord-sertifisert.